Massey Ferguson kondigt met trots de lancering aan van de volledig nieuwe MF 8S-serie, die een nieuw tijdperk van ongecompliceerde en betrouwbare tractoren introduceert, met een nieuw niveau van comfort en efficiëntie.
Ontworpen voor boeren door boeren, na zeven jaar testen over de hele wereld en uitgebreid klantoverleg, levert de MF 8S-serie precies wat gebruikers willen. Hoewel uitgerust met uitstekende specificaties, biedt het tegelijkertijd een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding door om ervoor te zorgen dat eigenaren alleen betalen voor wat ze nodig hebben.

 

Er zijn 4 volledig nieuwe MF 8S-serie tractormodellen die allemaal worden gekenmerkt door de unieke ‘Protect-U’-cabine- / motorinstallatie en een radicaal’ neo-retro’-ontwerp. Gebouwd op een wielbasis van 3,05 m bieden ze een maximum vermogen van 205 pk tot 265 pk, allemaal met een boost van 20 pk (EPM).
Tegelijkertijd introduceert Massey Ferguson nieuwe, ongecompliceerde nummering. Als voorbeeld het model MF 8S.265: de 8 staat voor de serie, de S staat voor het specificatieniveau en de laatste drie cijfers zijn het maximale vermogen.