Onze merken

Massey Ferguson

is een van de grootste bouwers van landbouwmachines – en dan in het bijzonder tractoren. Het bedrijf heeft 37 eigen fabrieken in negen landen. Massey Ferguson heeft tractoren, maaidorsers en oogstmachines in allerlei combinaties, machines voor gemeentelijk werk, en voor werk in tuinen en parken.
http://www.masseyferguson.co.uk

Hardi

is toonaangevend in spuitmachines. Minder gebruik van spuitmiddel en een optimale dekking van het gewas dat bespaart kosten en spaart het milieu. De oplossing is een veldspuit van fabrikant Hardi. Deze leveren ze in gedragen, getrokken en zelfrijdende uitvoering. http://www.hardi.co.uk

Kramp

is totaalleverancier van onderdelen, technische services en business solutions.
Het werk van klanten efficiënt en eenvoudig maken, vanuit die filosofie groeide het eenmanszaakje uit Varsseveld uit tot één van de grootste technische groothandels van Europa.
https://www.kramp.com

Honda

produceert veel kracht op kleine schaal, de 4-takt micromotoren van de handgereedschappen zijn soepel en stil, net als alle motoren in het tuinaanbod.
http://powerequipment.honda.com

Wifo

Al meer dan 50 jaar is het familiebedrijf Wifo een begrip op het gebied van landbouw en voorzetapparatuur. Het programma van Wifo- Anema BV bestaat uit een zeer uitgebreide range van machines voor agrarische en industriële toepassingen. Te denken aan voorzetapparaten, balenklemmen, cultivatoren, schuiven en nog diverse andere producten. Sinds 2012 zijn daar ook aardappel pootmachines bij gekomen.
http://www.wifo.nl

Bogballe

Dit bedrijf is al meer dan 50 jaar gespecialiseerd in de productie van kunstmeststrooiers. De Deense machinefabrikant is op dit moment zelfs een van de grootste leveranciers van kunstmeststrooiers ter wereld.
http://www.bogballe.com

Meclean

Is een producent van professionele reinigingsmachines. Bij het ontwikkelen, testen en bij de productie van deze machines is de focus gericht op de gebruiker. Of het nu gaat om een stofzuiger, veegmachine, schrobmachine of hogedruktrailer, de nuchtere doelgerichte benadering van Meclean resulteert altijd in uiterst functionele mechanische reinigingsmachines zonder overbodige electronica of overbodige functies.
http://meclean.eu

Imants

is een fabrikant met ruim 130 jaar ervaring in innovatieve en effectieve machinebouw voor de optimale grondbewerking. Imants streeft ernaar machines te ontwikkelen die met zo min mogelijk arbeid en brandstof maximale prestatie kunnen leveren. Ruim 80% van de productie word geëxporteerd naar met name Europa, Verenigde Staten, Australië en Nieuw Zeeland.
http://www.imants.com

Al meer dan 30 jaar ontwikkelt GERCON innovations machines met als specialisatie; mechanische onkruidbestrijding.

De GERCON machines worden geconstrueerd in samenwerking met Mechanisatie Bollensteek in Lisse.

 

Home

Total olie waar te koop? Bij verkooppunten zoals ons. OlieDienst.nl is de specialist op het gebied van Total olie
Total olie voordelen:
Meest optimale additieven
Behoudt een relatief dikke oliefilm, onder alle omstandigheden
Koelt en reinigt motoronderdelen
Antiroest- en anticorrosieadditieven